V slovenských obchodoch je málo domácich potravín - Brezovský, Jozef
Domáce produkty na pultoch majú v priemere zastúpenie len 50 percent. Podiel slovenských potravín v obchodoch podľa krajov. Podiel slovenských potravín v reťazcoch.