Prínosy a bariéry znalostného manažmentu - Girgošková, Mária
Význam znalostí a znalostného manažmentu. Manažment znalostí a jeho implementácia do firmy. Prínosy manažmentu znalostí. Bariéry implementácie manažmentu znalostí.