Aplikačné možnosti vybraných metód rozhodovania v manažmente developerských spoločností - Milčevičová, Edita
Základné pojmy manažérskeho rozhodovania. Štruktúra rozhodovacieho procesu. Rozmanitosť metód rozhodovania. Vybrané metódy rozhodovania v manažmente developerskej spoločnosti. Identifikácia a formulácia rozhodovacieho problému (stanovenie cieľa). Opis a analýza vychodiskovej situácie. Voľba kritérií rozhodovania. Tvorba variantov vedúcich k splneniu cieľa. Rozhodovacie metódy v praxi manažérov podnikov na Slovensku - výsledky výskumu.