Seriál : O behaviorálnyh financiách - Pilch, Ctibor, 1957-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Teória maximalizácie očakávaného úžitku. Efekt izolácie (isolation effect). Efekt odrazu (reflection effect). Ilustračné príklady.