Elektronické podávanie a komunikácia so správcom dane v roku 2012 - Repková, Denisa, 1983-
Elektronická komunikácia so správcom dane. V súčasnosti podanie urobené elektronickými prostriedkami musí byť podpísané zaručeným elektronickým podpisom. Novinkou v roku 2012 je z pohľadu plnohodnotnej komunikácie komunikácia aj bez potreby zakúpenia zaručeného elektronického podpisu.