Venture capital as financial source of SME in Slovakia - Moščáková, Anna, 1987-
Rizikový kapital - venture kapitál, pojmy. Analýza rizikového kapitálu v podmienkach SR. Komparácia trhu rizikového kapitálu vo vybraných krajinách. Analýza výsledkov dotazníkového výskumu.