Doklady a dôležité termíny k správnemu výpočtu daňovej povinnosti - Repková, Denisa, 1983-
Dva spôsoby výpočtu daňovej povinnosti z príjmov zo závislej činnosti a vysporiadanie daňovej povinnosti po skončení zdaňovacieho obdobia.