Využívanie slnečnej energie pre fotovoltické aplikácie na území Slovenskej republiky - Hofierka, Jaroslav
Zhodnotenie prírodného potenciálu využívania slnečnej energie na Slovensku, analýza súčasného stavu rozvoja fotovoltických elektrární, jeho ekonomických príčin a dôsledkov a načrtnutie ďalšieho možného vývoja v tejto oblasti vzhľadom na meniace sa podmienky štátnej podpory.