[Business intelligence: theory and practice] - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Recenzia na publikáciu, ktorá je výstupom projektov VEGA 1/0350/10 "Faktory úspešnosti zavádzania a využívania Business intelligence v riadení podnikov na Slovensku" a MNSzW N N115 "Kapital intelektualny jako akcelerator rozwoju spoleczeństwa informacyjnego".