Relationship between quality and performance: tourism companies in the Czech Republic - Sedláček, Milan
Analýza vnímania kvality ako faktor výkonnosti firiem pôsobiacich v oblasti cestovného ruchu v Českej republike. Vplyv kvality na výkonnosť a konkurencieschopnosť podnikov.