Segmentace trhu - Šlapalová Čempelová, Zuzana
Segmentácia trhu - módna záležitosť alebo užitočný marketingový nástroj? Segmentácia trhu krok za krokom. Kritériá geografickej, demografickej, psychografickej a behaviorálnej segmentácie. Prístup firiem k marketingu.