Solvency II: Executive summary - Havlický, Jiří
Nová regulácia európskeho poistného trhu, ktorá nahradí súčasnú legislatívu nazývanú Solvency I. Zmeny a nové povinnosti pre poisťovne a zaisťovne pôsobiace v rámci Európskeho hospodárskeho priestoru (EEA).