Harley-Davidson - Kapoun, Jan
Americká spoločnosť Harley-Davidson založená na budovaní silných vzťahov so zákazníkmi. História vzniku tejto spoločnosti. Výroba motocyklov a sústavné vzdelávanie majiteľov. Armádne objednávky. Vzostupy a pády spoločnosti. Konkurencia japonských výrobcov. Premena na učiaci sa podnik. Zlepšenie výrobných procesov. Riadenie vzťahov so zákazníkmi. Osobnosti spoločnosti Harley-Davidson.