Podmínky pro využití financování podniků formou private equity a venture kapitálu v České republice a vybraných evropských zemích - identifikace bariér, možnosti řešení - Rajchlová, Jaroslava
Determinanty rozvoja podniku. Private equity a venture kapitál. Dopad financovania na rozvoj podniku. Financovanie venture kapitálom v Českej republike, Veľkej Británii a Írsku.