Co by věřitelům nemělo uniknout - Soukupová, Petra
Pôžičky a úvery manželov, ale aj jedného z manželov. Bezpodielové spoluvlastníctvo manželov, manželské záväzky a dlhy voči veriteľom. Pripravovaný nový Občiansky zákonník ČR a názor Najvyššieho súdu ČR.