Návrh modelu integrovaného riadenia strategickej výkonnosti a rizika - Dubovická, Lenka
Cieľom navrhovaného modelu je poukázať na vhodný spôsob začlenenia manažmentu rizika do systému strategického riadenia podniku pre zabezpečenie požadovaných výsledkov. Integrácia týchto dvoch systémov je v navrhovanom modeli zabezpečená sekvenciou krokov, mapujúcich konkrétne kroky riadenia výkonnosti a rizika na báze nových koncepcií.