Analýza reakcí měnových párů na změny makroekonomických ukazatelů - Řešetková, Dagmar
Medzinárodný menový trh ForEx. Vlastnosti menového trhu. Hlavné výhody ForExu. Makroekonomické ukazovatele, ktoré môžu významne ovplyvniť reakciu menových párov na ich vyhlásenie.