Přístupy k řízení inovací ve středních a velkých podnicích - Koudelková, Petra
Teoretické východiská problému riadenia inovácií. Kolektívny intelligence a znalostný manažment. Znalostný manažment, inovácie a vzdelávanie zamestnancov v rámci organizácie. Vývoj inovačných sietí na internete.