Európsky deficit koncecpcie žiadala by sa jasnejšia vízia a pevnejšie vedenie - Palaciová, Ana
Politické a ekonomické základy Európy a príčiny jej ťažkostí s finančnými trhmi. Európski lídri a hľadanie riešení ekonomických problémov. Súčasná Európa a globalizovaný svet.