Verím v nástup rozumných riešení euro chráni Európu pred obchodnými vojnami a devalvačnými pretekmi
Tomáš Sedláček, ktorý sa zaradil medzi najcitovanejších a najrenomovanejších ekonómov v Českej republike neskrýva kritiku počínania politikov.