Daňový poriadok - zmeny v roku 2012 nová legislatíva zavádza aj povinnú elektronickú komunikáciu - Bystrická, Katarína
Povinnosť podávať dokumenty elekronicky a novela daňového poriadku. Identifikácia daňového subjektu a zmena doterajšieho spôsobu uvádzania variabilného symbolu. Nové sankcie pre zamestnávateľov a nahlasovacie povinnosti podnikateľov. Reorganizácia daňovej a colnej správy.