Komunity, marginalizované skupiny a ich charakteristika v manažmente znalostí - Alexy, Július, 1926-2024
Základné črty komunity a ich funkcia v organizácii. Typy komunít a ich vzťah k znalostným aktívam. Zásady vytvárania komunity. Komunikácia a tvorba vzťahov v komunite. Výsledky činnosti komunity.