Kompetentnosť manažéra a jej dôležitosť v znalostnej ekonomike - Priečková, Katarína, 1983-
Teoretické vymedzenie kompetetnosti a kompetenčný model. Podstata a dôležitosť kompetenčného modelu zamestnanca. Manažérska kompetentnosť a jej výskyt v slovenskej podnikateľskej praxi. Dôležitosť výskytu určitých kompetencií hlavne v prípade manažérskych pozícií je nevyhnutná a tvorí základ pre rozvoj a budovanie znalostnej ekonomiky.