P. Belinský: Baťa mal pravdu odpoveďou na krízu by mal byť aj rozumne riadený rozvoj cestovného ruchu
Generálny riaditeľ Slovenskej agentúry pre cestovný ruch (SACR), Peter Belinský verí, že dostane príležitosť zviditeľniť Slovensko na úrovni, ktorá mu prináleží. Zodpovedné a efektívne podnikanie.