What Are the Turkish Aspirations: To Be Regional Leader in Muslim World or Full Member of EU? - Zubaľová, Ľubica, 1969-
Snaha Turecka o začlenenie sa do Európskej únie. Je mnoho otvorených problémov a kapitol, ktoré bránia vstupu Turecka do EÚ. Ekonomický vývoj v Turecku, súčasné pozitívne trendy. "Nulové" problémy v susedskej politike Turecka po Arabskej jari.