Pozitívny posun v zostavovaní indexu cien nehnuteľností na bývanie - Cár, Mikuláš
Dostupnosť a kvalita informácií o cenách nehnuteľností na bývanie je v jednotlivých krajinách značne rozdielna. Napriek tomu, že investície do bývania predstavujú dosť významnú časť výdavkov domácností a pre mnohých ľudí sú ich obydlia tým najcennejším majetkom, v mnohých krajinách donedávna neboli prakticky takmer žiadne oficiálne informácie o cenách bývania alebo o cenách prenájmov. Potreba zostavovať indexy cien nehnuteľností na bývanie (House price index). Vývoj zisťovania cien nehnuteľností na bývanie na Slovensku.