Uvažujete nad zlepšením IT? Nazabudnite na cloud trend, na ktorý reagujú všetci významní dodávatelia podnikového SW - Mravčák, Peter
Cloud computing, nové možnosti k aplikáciám, integrite, konzistencii procesov a dát. Rozvoj cloudových riešení. Hybridná stratégia prepájajúca procesy v rámci on-demand a on-premise infraštruktúry.