Zlepšujme svoje marketingové aktivity každý človek vo firme svojou komunikáciou ovplyvňuje konečný výsledok - Škutková, Jana
Najčastejšie využívané nástroje marketingu, potenciál ich zvýšenia a efektívnosti. Produkt, cena, propagácia, internet, ľudia. Reklamné posolstvá a osobný prístup k zákazníkovi.