Stolovanie v tme - Foxlerová, Nina
Prvé reštauračné zariadenie, v ktorom sa konzumuje potme, bolo pred 11 rokmi otvorené v Zürichu na podnet nevidomého kňaza. Podobné reštraurácie v Paríži, Los Angeles a v Moskve sa tešia pomerne veľkej popularite. Návštevníkov láka nevšedná skúsenosť, príchuť dobrodružstva aj strachu z neznámeho. Reštaurácia Black House v Bratislave, kde sa stoluje v absolútnej tme, je na Slovensku unikát. Rozhovor s riaditeľom reštaurácie.