Gastrobiznis potrebuje prečistiť - Janků, Jana
Rozhovor s riaditeľom firmy, ktorá prevádzkuje webovú stránku restauracie.sme.sk. Databáza reštaurácií na Slovensku s hodnoteniami ponúkaných služieb. Hodnotiteľmi sú samotní návštevníci reštaurácií. Najčastejšia je kritika personálu. Webová stránka môže pomôcť reštauráciám aj návštevníkom.