Nezvyčajné reštaurácie - Kramárová, Zlatica
Dobré jedlo tvorí základ úspechu reštaurácie. Druhú polovicu tvorí zážitok. Odlíšiť sa, upútať, prekvapiť je hlavný zámer nezvyčajných reštaurácií. Tematické reštaurácie sa stávajú turistickou atrakciou. K takýmto patria: reštaurácia hotela Grotta Palazzese vykrojená do vápencového brala, podmorská reštraurácia v Conrad Hotel Maledivy a ďalšie.