Didaktika cvičnej firmy - podnikateľský projekt cvičnej firmy - Velichová, Ľudmila
Základné problémy skúmania didaktiky odborných ekonomických predmetov a ďalšie možnosti zvyšovania kvality výchovno-vzdelávacieho procesu v danom odbore vyučovacích predmetov.