Prezentačné zručnosti nielen správneho učiteľa - Pasiar, Ladislav, 1984-
Niekoľko vybraných názorov k správnemu smerovaniu efektívneho prezentovania. Situácie pre ktoré je prezentovanie uskutočňované. Vytváranie a zložky efektívnej prezentácie.