Svet na prahu nových pretekov v zbrojení? - Škvrnda, František
O 39. ročenke Štokholmského medzinárodného inšitútu výskumu mieru - SIPRI Yearbook 2008: Armaments, disarmament and international security, vydanej v Oxforde. Vojensko-priemyselný komplex, vojenské výdavky, vyzbrojené štáty. Nárast vojenskej výroby - výhodný biznis.