Novela zákona o účetnictví a prováděcí vyhlášky pro podnikatele - Koch, Jiří
Najvýznamnejšie zmeny novely zákona o účtovníctve v ČR. Novela zákona č. 125/2008 Sb., a ďalšie úpravy týkajúce sa účtovného obdobia vrátane uplatnenia hospodárskeho roka účtovných jednotiek v ČR.