Jak na zařazování nových automobilů do používání - Líbal, Tomáš
Podmienky zaradenia automobilov do používania z hľadiska účtovných a daňových predpisov v ČR. Vyhláška k zákonu o účtovníctve pre podnikateľov č. 500/2002 Sb., a pre uvedenie hmotného majetku do užívania podľa zákona č. 56/2001 Sb., o prevádzke motorových vozidiel na pozemných komunikáciách.