Moderný marketing pomáha spájať ziskový a neziskový sektor - Čihovská, Viera
Význam a úlohy neziskového sektora. Partnerstvo ziskového a neziskového sektora. Cause-related marketing (dobročinný marketing). Tri piliere CRM. Sociálny marketing. Fundraising. Tvorba fundraisingovej stratégie.