Aplikácia CRM systémov na slovenské hotely - Hasan, Jamal
Analýza východísk CRM systémov v slovenských hoteloch. Európsky trh softvérových licencií. analýza koncepcie systému CRM. Tri typy systémov. Dôvody zavedenia informačného systému CRM v hoteli.