<The> Chosen dimensions of governance of production enterprises in the customer-supplier relations - Kita, Jaroslav
Charakteristika vybratých dimenzií riadenia dodávateľsko-odberateľských vzťahov, konkrétne dôvery a lojality zákazníkov. Ich úloha v kvalite dodávateľsko-odberateľských vzťahov je kľúčová najmä v podmienkach nestabilnej ekonomickej situácie.