Ženy v podnikateľskom procese - vybrané aspekty - Krošláková, Monika, 1975-
Identifikácia postavenia a počtu žien podnikateliek v slovenskom podnikateľskom prostredí v kontexte podmienok vytvorených v Európskej únii.