Regulácia reklamy - Zorkóciová, Otília, 1954-
Analýza fungovania súčasného systému regulácie reklamy v EÚ s poukázaním na relatívne jednoduché možnosti vnesenia sťažností voči neetickým reklamným posolstvám prekračujúcim hranice členských krajín.