Zmeny, ktoré prináša Daňový poriadok s dopadom na daň z príjmov - Repková, Denisa, 1983-
Daňový poriadok, respektíve Zákon č. 563/2009 Z. z. o správe daní nahrádza Zákon č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov. Nový procesný zákon. Úprava miestnej a vecnej príslušnosti správcu dane. Zmena v štruktúre daňových úradov. Zmeny v zastupovaní daňovníka.