[Marketing kultúry: ako osloviť a udržať si publikum] - Francová, Zuzana, 1971-
Recenzia na publikáciu, ktorej cieľom je predstaviť základné funkcie a nástroje marketingu kultúrnych organizácií, priblížiť zrod nového odvetvia - kreatívneho priemyslu a rozobrať vzťah medzi kultúrou a cestovným ruchom.