[Hospodárska a obchodná spolupráca Slovenska s Ruskou federáciou] - Kašťáková, Elena, 1974-
Recenzia na monografiu, ktorá analyzuje nielen vývoj slovensko-ruských zahraničnoobchodných vzťahov, ale poskytuje lepšie možnosti určenia vzájomnej obchodno-ekonomickej spolupráce medzi Slovenskom a Ruskom v oblasti energetiky, automobilovom priemysle a projekte predĺženia širokorozchodnej železničnej trate.