[Stratégia medzinárodného podnikania: investície, partneri a ľudské zdroje] - Kašťáková, Elena, 1974-
Recenzia na publikáciu, ktorá je venovaná poznatkom priamych zahraničných investícií v stratégiách firiem, medzinárodných aliancií, fúzií a akvizícií.