Čo nové priniesol Daňový poriadok? - Repková, Denisa, 1983-
Daňový poriadok, respektíve Zákon č. 563/2009 Z. z. o správe daní zaviedol nové ustanovenie o používaní jazyka pri správe daní v porovnaní so Zákonom č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov.