Šetria náklady - Sadloňová, Petronela
Outsourcing a offshoring ako podnikateľské nástroje, ktorých najdôležitejším prínosom je úspora nákladov. Kedy outsourcing a kedy offshoring? Základom výberu je dôkladná analýza samotnej spoločnosti. Budúcnosť outsourcingu a offshoringu v pokrízovom období.