Gender pay gap - application in the specific enterprise - Hedija, Veronika
Rozdiel v odmeňovaní mužov a žien, mzdová diskriminácia. Identifikácia faktorov pôsobiacich na vznik mzdových rozdielov medzi mužmi a ženami na trhu práce. Oaxaca-Blinder dekompozícia a genderová mzdová medzera.