Doklady a dôležité termíny k správnenmu výpočtu daňovej povinnosti - Repková, Denisa, 1983-
Výpočet daňovej povinnsti z príjmov zo závislej činnosti. Ročné zúčtovanie preddavkov na daň zamestnávateľom. Podanie daňového priznania daňovníkom.