Zamestnanecké benefity - Válek, Juraj, 1981-
Kvalita a kvantita poskytovania zamestnaneckých benefitov a rozlíšenie hlavného predmetu činnosti na verejný, štátny a privátny sektor. Poskytovanie zamestnaneckých výhod dvoma spôsobmi, a to plošné poskytovanie všetkých benefitov všetkým zamestnancom alebo takzvaný cafeteria systém.